Rogatica: U opštinskoj kasi šest miliona maraka

Bez autora
Dec 17 2015

Odbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su budžet za narednu godinu koji iznosi 6,065 miliona maraka, što je za 6,62 odsto manje u odnosu na plan za ovu godinu.Do smanjenja budžeta došlo je zbog toga što neće biti kreditnog zaduženja opštine kao što je bio slučaj u ovoj godini, u kojoj se ova lokalna zajednica zadužila sa 500.000 maraka. Taj novac je bio namijenjen za snabdijevanje vodom u mjesnoj zajednici Stjenice, te za adaptaciju stare zgrade osnovne škole na Borikama.

Rogatica: U opštinskoj kasi šest miliona marakaOdbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su budžet za narednu godinu koji iznosi 6,065 miliona maraka, što je za 6,62 odsto manje u odnosu na plan za ovu godinu.

Do smanjenja budžeta došlo je zbog toga što neće biti kreditnog zaduženja opštine kao što je bio slučaj u ovoj godini, u kojoj se ova lokalna zajednica zadužila sa 500.000 maraka.

Taj novac je bio namijenjen za snabdijevanje vodom u mjesnoj zajednici Stjenice, te za adaptaciju stare zgrade osnovne škole na Borikama.

Odbornici SO Rogatica usvojili su i prijedlog rebalansa budžeta za tekuću godinu, koji je ostao na nivou plana i iznosi 6,495 miliona maraka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik